Şehit Ahmet Köse İlkokulu

Telefon : 0242 349 3530
WEB https://sehitahmetkoseilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GÜZELBAĞ MAH. ÇINARLI SK. ŞEHİT AHMET KÖSE İLKOKULU SİTESİ NO 40 MURATPAŞA / ANTALYA
VİZYON : " İLİMİZ VE BÖLGEMİZİN EĞİTİMİYLE ÖRNEK OKULU OLMAK" (Fikren ve bedenen sağlıklı, yüksek ahlaki değerler kazanmış, geleceği bu günden tasarlayan , küresel rekabete hazır, Türk kimliğine hakim, dünya vatandaşı niteliklerine sahip, ideal sahibi , örnek bir nesil yetiştirmektir.
MİSYON : "Öğrencilerimizi;İlgi ve yetenekleri doğrultusunda geliştirirek faklılıklarını fırsata dönüştüren, temel dinamiği bilimsel düşünceden alarak bilgiyi elde eden ve kullanabilen,üretebilen,paylaşabilen, Türk milletinin milli,manevi ve kültürel değerlerini kaybetmeden çağın evrensel değerleriyle katıştırıp öz değerlerini oluşturabilen, ahlaklı ve sorumluluk sahibi,ufku geniş, işbirlikçi, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, hoşgörülü, katılımcı, yarının teknolojisine hazır ve yönlendirmeye aday, tabiatı seven ve koruyan ´BİZ´ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir."
BAŞARILAR : OKULUMUZ KENDİ BÖLGESİNDE DAVRANIŞLARIYLA ÖRNEK ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTE SOSYAL VE SPORTİF FAALİYETLERİ DEVAM ETMEKTEDİR.HER YIL ANADOLU LİSELERİNE VE MESLEK LİSELERİNE ÖĞRENCİLERİMİZ YERLEŞMEKTEDİR.

Kütüphane Kitap Sayısı :1950
Saatler : 09:00--14:30
Isınma : KLİMA
Servis : VAR.
Ulaşım : ÖZEL ARAÇ - BELEDİYE OTOBÜSLERİ
Yerleşim Yeri : ANTALYA MERKEZ MURATPAŞA İLÇESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ MERKEZ MURATPAŞA İLÇESİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :